moto

BLOG'S "SAK ENENGE" IKI, ORA KANGGO NDADEKNE SENGSORO LIYAN..OPO MANEH GAWE NGRUSAK LIYAN.....
NEK ONO GUNANE AYO DI JUPUK..MENOWO ORA ONO GUNANE YO WIS... OJO DILEBOKKE ATI....

UNGELAN PAMBUKO

SUGENG RAWUH SEDEREK SEDOYO....
MUGIO PINARINGAN RAHAYU
WILUJENG NIRSAMBIKOLO

Jumat, 05 Agustus 2011

SAK ENENGE

YEN KOWE DADI PEMIMPIN..... MBOH DADI PRESIDEN, GUBERNUR, BUPATI, CAMAT, LURAH, CARIK, JOGOBOYO, BAYAN, SAMBONG utowo RT.....

NEK PINGIN WIBOWO, 
SYARATE MUK SIJI THOK......... 
WELASO MARANG RAKYATMU......